ΤΣΣΚΑ - Παναθηναϊκός 91-75

14/12/2011, 8:57 μμ. Κατώτερος της περίστασης ο Παναθηναϊκός, έκανε τραγικό δεύτερο ημίχρονο και ηττήθηκε δίκαια με 91-75 από την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα. Πήγε στράφι η θετική εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου, εξασφάλισαν την πρωτιά οι Ρώσοι. 

Ο Αντρέι Κιριλένκο προφυλάχθηκε, ο Αντρέι Βοροντσέβιτς δεν πρόλαβε το τζάμπολ, αλλά οι υπόλοιποι παίκτες έκαναν εξίσου καλή δουλειά για την ομάδα του Γιόνας Καζλάουσκας, ιδίως από την ανάπαυλα κι έπειτα. Στο δεύτερο μισό ο Παναθηναϊκός έχασε από νωρίς τον έλεγχο, μαζί και τις όποιες ελπίδες του να μείνει μέχρι τέλους στο κόλπο για την πρώτη θέση. Κάτι που δεν είχε συμβεί στον πρώτο γύρο στο ΟΑΚΑ χάρη στη match up άμυνα ζώνης.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είχε τονίσει πως η τελική θέση στον β' όμιλο, παρόλα αυτά η ομάδα του θα παλέψει, αλλά έχασε τη μάχη των πάγκων με χαρακτηριστική την αργή αντίδραση στο ξέσπασμα της ρώσικης ομάδος στα πρώτα λεπτά της τρίτης περιόδου και πλέον γνωρίζει πως θα μπει ως δεύτερος στο ΤΟΡ 16 της Ευρωλίγκας. 

Πρώτη κι αήττητη με μία αγωνιστική να απομένει παραμένει η ΤΣΣΚΑ Μόσχας κι απομένει να φανεί ποια εκ των Μπάμπεργκ, Ουνικάχα, Ζαλγκίρις Κάουνας και Ζάγκρεμπ θα συμπληρώσουν το καρέ πρόκρισης.

Πηγή: gazzetta.gr
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου