Μαθήτρια τιμωρείται για τα tweets της

27/11/2011, 8:09 μμ. Ποτέ δεν φαντάστηκε η 18χρονη Έμμα Σάλιβαν από το Κάνσας των Ηνωμένων Πολιτειών πως θα τιμωρούταν επειδή ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter αρνητικά σχόλια για τον κυβερνήτη της Πολιτείας, Σαμ Μπράουνμπακ.

Μετά από μία συνάντηση με τον κυβερνήτη σε μία σχολική εκδρομή, η 18χρονη μαθήτρια ανήρτησε: «Απλά έκανα κακά σχόλια στον κυβερνήτη Μπράουνμπακ και του είπα ότι είναι απαίσιος κατά πρόσωπο» («Just made mean comments at gov brownback and told him he sucked, in person #heblowsalot»).

Το γραφείο του κυβερνήτη επικοινώνησε με το σχολείο που φοιτά η Σάλιβαν. Ο διευθυντής την κάλεσε στο γραφείο του και την επέπληξε.

«Ο διευθυντής μου επιτέθηκε λέγοντάς μου ότι αυτό ήταν απαράδεκτο και προσβλητικό», είπε σε συνέντευξή της η Σάλιβαν και πρόσθεσε: «Είπε πως δημιούργησα τεράστια αντιπαράθεση και όλοι ήταν στις επάλξεις εξαιτίας αυτού και πως τώρα εκείνος έπρεπε να πάρει τον έλεγχο της καταστροφής».

Μάλιστα, ανέφερε πως την παραίνεσαν να ζητήσει συγνώμη από τον κυβερνήτη σε επίσημο επίπεδο, αλλά εκείνη δεν έχει προβεί ακόμα σε κάτι τέτοιο. «Πιστεύω ότι είναι δικαίωμά μου να εμμείνω στην άποψή μου», δήλωσε.
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου