Dancing on Ice: Πρόταση γάμου live στην Μαριάνα Καλέργη

28/11/2011, 8:54 πμ. Αυτό και αν είναι κεραυνοβόλος έρωτας! Αυτό και αν είναι έκπληξη σε σόου στην Ελλάδα! Όλα τα είχαμε δει αλλά και πρόταση γάμου ανάμεσα σε παίκτες και μάλιστα μπροστά στις κάμερες... αυτό μας έλειπε!

Στο live του Dancing on Ice και ενώ όλα ήταν έτοιμα για να αποχωρήσει η Μαριάννα Καλέργη, μπουκάρει μέσα ο έρωτας της αθλήτριας,ο Αλεξέι, ο παρτενέρ της Πηνελόπης Αναστασοπούλου.

Η Μαριάννα και Αλεξέι εδώ και δύο μήνες ζουν έναν μεγάλο έρωτα αλλά κανείς δεν φαντάζονταν βέβαια πόσο μεγάλος είναι αυτός ο έρωτας.

Με το που άκουσε ο Αλεξέι ότι η καλή του φεύγει από το παιχνίδι γονάτισε και της έκανε πρόταση γάμου!

«Αυτοί οι δύο μήνες ήταν οι ομορφότεροι της ζωής μου. Γνώρισα μια καταπληκτική γυναίκα. Έχω πολύ άγχος. Μαριάννα θέλεις να με παντρευτείς», είπε ο Αλεξέι και όλοι στο πλατό έμειναν κόκκαλο.

Του έδωσε κι αυτή ένα φιλί, όλο πάθος, αλλά απάντηση δεν του έδωσε. Τα’ χε παίξει το κορίτσι. Ε… εντάξει θα περιμένει λίγο ο Αλεξέι, θα περιμένουμε κι εμείς...

Δείτε την πρόταση γάμου του Αλεξέι στη Μαριάννα.
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου