Ο Κοντομηνάς βάζει «πάγο» στο Channel 9 και «παίζει» με τον Alpha

22/11/2011, 10:27 μμ. Οσο πλησιάζουμε στα Χριστούγεννα τόσο καίγεται η γούνα των Γερμανών. Οχι αυτών που έχουν μπλέξει με τον Παπαδήμο, των άλλων του Alpha, που αφορούν την παρούσα στήλη.

Οπως ακούγεται λοιπόν στην πιάτσα, οι απαιτήσεις τους για το κανάλι έχουν μειωθεί κατά πολύ, πλησιάζοντας όλο και περισσότερο τα 70.000.000 ευρώ. Και μάλιστα όχι όλα μαζί, αλλά με ευκολίες πληρωμής. Κάτι σαν 30 μύρια μπροστά και 40 πίσω, 40 μύρια μπροστά και 30 πίσω, καταλαβαινόμαστε υποθέτω. Ο κύριος υποψήφιος αγοραστής; 

Πάντα ο Δημήτρης Κοντομηνάς, ο οποίος όμως έχει πάρει χαμπάρι τη φούρια των Γερμανών να ξεφορτώσουν το συντομότερο δυνατόν και δεν προτίθεται να ανοίξει τα χαρτιά του εδώ και τώρα. Εκεί πάντως που τα είπε χύμα και τσουβαλάτα ήταν στους υποψήφιους εποίκους του Channel 9. 

Εφτασαν χαρούμενοι και φουριόζοι στην πόρτα του για να βρουν φιλόξενη στέγη και εισέπραξαν μια σούπερ κρυάδα. Από αυτές που..σπανίως μοιράζει ο επιχειρηματίας, αλλά όταν το πράττει θυμίζουν Βόρειο Πόλο. Η φράση «Μάλλον πρέπει να πληρώσετε, παρά να πληρωθείτε» είναι χαρακτηριστική.
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου