Υποδέχθηκαν τους θριαμβευτές

24/11/2011, 9:14 πμ. Μέχρι τις 5 περίμεναν οι ΓΑΥΡΟΙ την αποστολή του Ολυμπιακού, που επέστρεψε από τη Μασσαλία, μετά από το μεγάλο «διπλό» κόντρα στη Μαρσέιγ. Άξιζε όμως τον κόπο για αυτούς τους πάνω από 80 οπαδούς του Θρύλου, οι οποίοι περίμεναν τους παικταράδες της ομάδας του Πειραιά για να τους αποθεώσουν για το νικηφόρο 1-0 στη Γαλλία.
Στις 4:55 το αεροπλάνο που μετέφερε την αποστολή του Θρύλου προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» και στις 5:15 άρχισαν τα πρώτα μέλη της αποστολής των «ερυθρόλευκων» να κάνουν την εμφάνισή τους στο αεροδρόμιο της Αθήνας.
Όταν άρχισαν να βγαίνουν και οι παίκτες έγινε ο... χαμός, με τους ΓΑΥΡΟΥΣ να τους αποθεώνουν με συνθήματα. Ο Γιάννης Φετφατζίδης ήταν αυτός ο οποίος «πνίγηκε» στις αγκαλιές των οπαδών, καθώς ήταν ο σκόρερ του «χρυσού» τέρματος στον αγώνα με τη Μασσαλία. Ενώ παράλληλα αρκετό χειροκρότημα απέσπασε και ο Γιάννης Μανιάτης. Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής κλήθηκε να αγωνιστεί ως αμυντικός μέσος και όχι στα δεξιά της άμυνας, όπου είναι η φυσική του θέση, όμως παρόλα αυτά ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις του αγώνα και οι οπαδοί του Θρύλου του το αναγνωρίζουν.

Όλα τα ονόματα των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού έγιναν σύνθημα στα χείλη των δεκάδων οπαδών του Θρύλου που ήταν στο αεροδρόμιο και αποθέωσαν τους Πειραιώτες.

Οι «ερυθρόλευκοι» παικταράδες έκαναν περήφανους, για ακόμη μία φορά, όλους τους ΓΑΥΡΟΥΣ και εκείνοι από την πλευρά τους θέλησαν να τους ευχαριστήσουν με την παρουσία τους στο αεροδρόμιο.
Το gavros.gr ήταν και πάλι εκεί και σας ενημέρωσε για όλα όσα συνέβησαν στο «Ελ. Βενιζέλος», ενώ παράλληλα μπορείτε να πάρετε και μία «γεύση» από τα βίντεο που ακολουθούν, για ό,τι έγινε όταν έφτασε η αποστολή του Θρύλου.




Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου