Αποχώρηση με επιστολή-βόμβα του προέδρου της ΟΝΝΕΔ

14/11/2011, 10:22 μμ. Με μια επιστολή δέκα σελίδων αποχωρεί από την Νέα Δημοκρατία ο πρώην υποψήφιος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Κώστας Χατζής, ο οποίος είχε παίξει και πρωταγωνιστικό ρόλο στην κούρσα διαδοχής για την αρχηγία της Νέας Δημοκρατίας, βάζοντας μάλιστα και την μία από τις πενήντα υπογραφές υπέρ του προέδρου Αντώνη Σαμαρά.Προσοχή δεν έχει τόσο σημασία η υποψηφιότητα του κ.Χατζή στην ΟΝΝΕΔ(άλλωστε χωρίς τη στήριξη του συστήματος Σαμαρά θα είχε πάει άπατος), όμως εδώ μιλάμε για τον άνθρωπο που είχε μαζί του ο Αντώνης Σαμαράς όταν όργωνε την Ελλάδα ενόψει της τότε εσωκομματικής του κόντρας με τη κα Μπακογιάννη (λέγεται ότι μοιράζονταν με τον 
Χατζή το ίδιο δωμάτιο κάποιες φορές,τόσο στενή φιλία είχαν), επρόκειτο λοιπόν για έναν από τους στενότερους δηλαδή υποστηρικτές και συνεργάτες.Αποκτούν λοιπόν ιδιαίτερη σημασία η αποχώρηση και ταυτόχρονα οι σκληρές κατηγορίες που απευθύνει και αποδίδει στον κ. Σαμαρά ο κ. Χατζής. 

Στην επιστολή του (παραληρηματικού χαρακτήρα σε πολλά σημεία), η οποία γεννά πολλά σημεία έντονου προβληματισμού, κάνει λόγο για «ελληνική Επικράτεια υπό Κατοχή» και τονίζει πως «τις τελευταίες μέρες υπήρξε πραξικόπημα με καραγκιοζιλίκια και μετατροπή του Συντάγματος σε χαρτί τουαλέτας». 

Διαβάστε ολόκληρη την επιστολή παραίτησής του:
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου