Ο Παπανδρέου θα κριθεί από το λαό, λέει ο Καρχιμάκης!

26/11/2011, 8:02 πμ, Τέλος στη διαδοχολογία και στα σενάρια ανάδειξης νέου προέδρου στο ΠΑΣΟΚ βάζει με συνέντευξη του στο Pheme.gr ο Γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του Κινήματος, κ. Μιχάλης Καρχιμάκης.


Κληθείς να σχολιάσει τη στάση στελεχών του κόμματος, οι οποίοι υποδεικνύουν στον κ. Παπανδρέου να παραιτηθεί, ο κ. Καρχιμάκης δεν αφήνει περιθώρια παρερμηνειών: "Ο κ. Παπανδρέου είναι ο αρχηγός του κόμματος και αυτός έχει τόσο δικαίωμα όσο και υποχρέωση να κριθεί από το λαό και μόνο από αυτόν"!

Με αυτόν τον σαφή και κατηγορηματικό τρόπο ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ θέτει.. φραγή εισερχομένων κλήσεων στα σενάρια και στις εσωκομματικές διεργασίες που έχουν φουντώσει τις τελευταίες ημέρες περί αλλαγής ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ.

Στην αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο Pheme.gr σήμερα Παρασκευή, ο κ. Καρχιμάκης στρέφει τα πυρά του κατά των εξωθεσμικών κέντρων, τα οποία, όπως υπογραμμίζει, δια μέσου μερίδας των Μέσων Ενημέρωσης, αντέδρασαν, όταν ο κ. Παπανδρέου ήρθε σε σύγκρουση μαζί τους.

"Το ΠΑΣΟΚ και ο Γιώργος Παπανδρέου μίλησαν και κατονόμασαν τα εξωθεσμικά κέντρα. Ήρθαν σε σύγκρουση με αυτά και αυτό φάνηκε από την αντίδραση αυτών των κέντρων όπως μπορούν να εκφραστούν μέσα από μερίδα των ΜΜΕ", τονίζει ο κ. Καρχιμάκης. Μάλιστα, ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ εξαπολύει σφοδρή επίθεση κατά μερίδας των Μέσων Ενημέρωσης, αποδίδοντας τους ταπεινά ελατήρια, καθώς, όπως σημειώνει, "ανάλογα με τα συμφέροντά τους, προσαρμόζουν ανενδοίαστα τη γραμμή τους"!

Στην αποκαλυπτική συνέντευξη που παραχώρησε στο Pheme.gr επιρρίπτει την ευθύνη για το αδιέξοδο, στο οποίο έχει περιέλθει η χώρα "στα κατορθώματα του Καραμανλή, του Σαμαρά και της ολέθριας παρέας τους"!

Σε ό,τι αφορά, τέλος, τις έντονες επικρίσεις που διατυπώθηκαν εντός και εκτός της χώρας για την πρωτοβουλία του κ. Παπανδρέου να θέσει σε δημοψήφισμα τη δανειακή σύμβαση της 26ης/27ης Οκτωβρίου, ο κ. Καρχιμάκης θεωρεί ότι αποτέλεσε η "αποκαλυπτική λάμπα που έφερε στο φως τα πραγματικά πιστεύω όσων επί δύο χρόνια αντιστρατεύονταν δήθεν τις δανειακές συμβάσεις τις οποίες επιτύγχανε η χώρα".

http://www.pheme.gr/article.aspx?id=2096
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου