Στο νοσοκομείο η Μαρία Κορινθίου

Συναγερμός σήμανε σε γνωστή θεατρική σκηνή λίγες μέρες αφότου ξεκίνησαν οι πρόβες για την «Παναγία των Παρισίων», καθώς στη διάρκεια ενός χορευτικού στη σκηνή η Μαρία Κορινθίου έχασε την ισορροπία της και χτύπησε άσχημα στο πρόσωπό της.

H ηθοποιός μεταφέρθηκε αιμόφυρτη στο πλησιέστερο νοσοκομείο. Σχεδόν δύο μήνες μετά το ατύχημα του συζύγου της Γιάννη Αϊβάζη με τη μηχανή, σειρά είχε η μελαχρινή πανέμορφη ηθοποιός, η οποία θα ενσαρκώσει τον χειμώνα τη γλυκιά «Εσμεράλδα» από την «Παναγία των Παρισίων», ενώ στη θέση του Κουασιμόδου αναμένεται να δούμε την Κωνσταντίνο Καζάκο.

Ήδη σύμφωνα με την espresso έχουν ξεκινήσει εντατικές πρόβες και η ηθοποιός περνά πολλές ώρες προβάροντας τα χορευτικά της. Οι χορογραφίες εκτελούνται κανονικά, με την Κορινθίου ντυμένη Εσμεράλδα με μακριά φαρδιά φούστα και λευκή πουκαμίσα. Σε μία από τις φιγούρες λοιπόν, η Μαρία Κορινθίου πάτησε την άκρη της φούστας, με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία της, να πέσει στη σκηνή και να χτυπήσει πολύ άσχημα στο πηγούνι, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των συναδέλφων της. Βλέποντας οι υπόλοιποι ηθοποιοί τη Μαρία με αίματα στο πρόσωπο, τη μετέφεραν αμέσως σε ιδιωτική κλινική, όπου της έκαναν ράμματα και αυτή τη στιγμή αναρρώνει.
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου