Ζήτησε συγγνώμη ο Μπέος, επεισόδια στην ΕΠΟ

Επίθεση κατά της Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League εξαπέλυσε ο Αχιλλέας Μπέος κατά τη παρουσία στη Δευτεροβάθμια Επιτροπή της ΕΠΟ, όπου εκδικαζόταν η έφεση του Ολυμπιακού Βόλου, ώστε να αποτραπεί ο υποβιβασμός των Θεσσαλών στη Football League.

Παράλληλα, όμως, αιτήθηκε και την αλλαγή του προέδρου της Επιτροπής Εφέσεων, προκαλώντας 20λέπτη διακοπή, για να ζητήσει συγγνώμη όμως στην συνέχεια, με αποτέλεσμα η διαδικασία να συνεχιστεί κανονικά.

Αναλυτικά
 
Ο Α. Μπέος παρουσίασε δύο χειρόγραφες επιστολές, όπου στη μία αναφερότανπως η απόφαση της Π.Ε. ήταν προειλλημένη, ενώ στη δεύτερη προειδοποιείται, για να δικάσει την υπόθεση ο κ. Λεοντής και όχι ο κ. Θεμελής 
 
Προέβλεψε, μάλιστα, ότι η ετυμηγορία δεν πρόκειται να αλλάξει και στην Επιτροπή Εφέσεων διότι υπάρχει πολιτική εντολή, που έχει δοθεί από τον ΓΓΑ, Πάνο Μπιτσαξή προς τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιο. . 
 
Για τα παραπάνω αιτήθηκε να εξαιρεθεί η Ε.Εφ από την εκδίκαση της υπόθεσης, τονίζοντας, ότι η διαδικασία δεν θα τελειώσει.

Το αποτέλεσμα όλων αυτή ήταν να προκληθεί διακοπή της συνεδρίασης και ο Α. Μπέος να βρίσκεται σε συνεννόηση με τον δικηγόρο του για να υποστηρίξει ή να αποσύρει το αίτημά του. Τελικά, ο Α. Μπέος ζήτησε συγνώμη από τον κ. Θεμελή, ο δικαστής την έκανε δεκτή και η διαδικασία προχωράει κανονικά.
 
Η Δόξα Δράμας εκπροσωπήθηκε από τον κ. Βαγιάκο, ο οποίος παραιτήθηκε από την πρόσθετη παρέμβαση, ενώ μάρτυρες από πλευράς Ολυμπιακού Βόλου είναι οι Ηλίας Σολάκης, Ευθύμης Γουσούλης, Στάθης Ρόκας, Γιάννης Ζαραδούκας.

Επεισόδια στα γραφεία της ΕΠΟ

Επεισόδια σημειώθηκαν έξω από τα γραφεία της ΕΠΟ στου Γουδή μεταξύ φιλάθλων του Ολυμπιακού Βόλου και του Παναθηναϊκού. Οι "πράσινοι" έφθασαν στη περιοχή με μηχανάκια. Από τις συμπλοκές υπήρξαν 3 ελαφρά τραυματίες, ενώ οι αστυνομικές δυνάμεις προχώρησαν σε 4 συλλήψεις. Οι Θεσσαλοί προηγουμένως φώναζαν υβριστικά συνθήματα κατά του Παναθηναικού, ενώ και ο Αχιλλέας Μπέος σε συζητήσεις με τους δημοσιογράφους ειρωνεύτηκε το "τριφύλλι" για τον αποκλεισμό από την Οντένσε.

"Κατάληψη" στα γραφεία της ΕΠΟ από 400 Βολιώτες

Περίπου 400 φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου βρίσκονται έξω από τα γραφεία της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ. Ο Ολυμπιακός Βόλου και η Καβάλα, έχουν καταθέσει εφέσεις κατά της απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League που τους υποβίβασε στη Football League.
 
Πρώτα είναι η ομάδα του Βόλου, που έχει στο πλευρό της περισσότερους από 400 φίλους της που βρίσκονται έξω από την Ομοσπονδία και φωνάζουν συνθήματα. Επτά πούλμαν ξεκίνησαν στις 5 το πρωί από τον Βόλο και έφτασαν στην Αθήνα, όπου τους περίμενε διπλό μπλόκο αστυνομικών.

Η υπόθεση της Καβάλας θα εξεταστεί στις 14:00.
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου