Τη μεγάλη ανατροπή ψάχνει ο Παναθηναϊκός με Μακάμπι

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Πέμπτη (29/08, 21:15) την Μακάμπι Τελ Αβίβ με στόχο την ανατροπή του 3-0 από τον πρώτο αγώνα για τα πλέι οφ του Europa League.

Η ομάδα του Ζεσουάλδο Φερέιρα μετά την βαριά ήττα από τους ισραηλινούς πρέπει να προσπαθήσει πάρα πολύ ώστε να μην αποκλειστεί από τους ομίλους του Europa League καταφέρνοντας να ανατρέψει το εις βάρος του σκορ.

Γι' αυτόν το λόγο ο Πορτογάλος τεχνικός έχει στο μυαλό ένα άκρως επιθετικό σχήμα στον αποψινό αγώνα, παίζοντας ουσιαστικά "όλα για όλα" την πρόκριση του στους ομίλους.

Ο Φερέιρα έχει στο μυαλό του ένα 4-3-3 με μοναδικό όμως αμυντικό χαφ τον Κώστα Κατσουράνη και δίπλα του τους πιο επιθετικογενείς Ζέκα και Νίνη, με τους τρεις της επίθεσης να είναι οι Λέτο, Κουίνσι και Τοτσέ.

Ο Τζόρβας θα είναι ξανά στο τέρμα με την ίδια τετράδα στην άμυνα. Σπυρόπουλος, Καντέ, Μπουμσόνγκ και Βύντρα θα προσπαθήσουν να κρατήσουν το μηδέν απέναντι στη γρήγορη Μακάμπι.

Την αποστολή απαρτίζουν ακόμα οι Καρνέζης, Σαριέγκι, Μαυρίας, Βιτόλο, Καραγκούνης, Πετρόπουλος και Κλέιτον.Εκτός έμεινε ο Σιμάο, που χθες είχε επεισόδιο με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Ιταλός Αντόνιο Νταμάτο.
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου