Καταλήγει στον Ολυμπιακό ο Σάντσες έναντι 3,7 εκ. ευρώ

Ο Κάρλος Σάντσες το είπε ξεκάθαρα στη συνέντευξη που παραχώρησε την Πέμπτη στο «Theplayer»: «Το ξαναλέω, θέλω να παίξω στον Ολυμπιακό». Ε, μια ημέρα αργότερα και ενώ στον Πειραιά διέρρεαν πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες δυσκολεύει η υπόθεση του Κολομβιανού, ήρθε ένα δημοσίευμα για να ξαναλλάξει.

Πιο συγκριμένα, το site "www.chronofoot.com" μετέδωσε ότι όπως όλα δείχνουν ο Ολυμπιακός θα είναι η ομάδα που θα αποσπάσει την υπογραφή του Κολομβιανού.
Στον τίτλο του κομματιού γινόταν λόγος για τις ομοιότητες του Κολομβιανού με τον Γάλλο αμυντικό μέσο, Κλοντ Μακελελέ. Και στο ξεκίνημά του γινόταν αναφορά στην πολύ καλή εμφάνισή του στο παιχνίδι της Κολομβίας με την Αργεντινή και ειδικά απέναντι στον Μέσι. Για το στενό μαρκάρισμα και όλα τα στοιχεία που του επέτρεψαν να πάει καλά κόντρα στον κορυφαίο παίκτη του κόσμου.

Φτάνοντας στο επίμαχο σημείο γράφτηκαν τα εξής: «Πολλά ευρωπαϊκά κλαμπ ενδιαφέρονται για την εμφάνιση του ήρωα της ομάδας από τη Βρετάνη (Βαλενσιέν). Φαίνεται, ωστόσο, ότι ο Ολυμπιακός θα αποσπάσει την υπογραφή του Κάρλος Σάντσες με ένα τσεκ ύψους 3,7 εκατομμυρίου ευρώ (η Βαλενσιέν τον είχε αποκτήσει αντί 1 εκατομμυρίου ευρώ το 2007)», γράφτηκε χαρακτηριστικά.

Τι ρόλο παίζει άραγε αυτό το δημοσίευμα; Μήπως ένα από αυτά που προσπαθούν να παρασύρουν τον Ολυμπιακό; Η μήπως βγαίνει μια τιμή προς τα έξω για να… τσιμπήσουν άλλοι ενδιαφερόμενοι; Το θέμα είναι ότι οι «ερυθρόλευκοι» λένε από την Πέμπτη το βράδυ και μετά ότι το θέμα του Κολομβιανού δυσκολεύει…

Το ευχαριστώ του Σάντσες στο Twitter

Ο Κάρλος Σάντσες, στο μεταξύ, προσπαθεί να απαντήσει με ηρεμία στους θαυμαστές του μέσω του κοινωνικού δικτύου Twitter. «Σας ευχαριστώ» έγραψε στο προφίλ του, σε όλους εκείνους που του έδωσαν συγχαρητήρια για την πολύ καλή εμφάνιση.
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου