Οι πρώτες φωτογραφίες του ευρωπαϊκού Toyota Yaris!

Την πρώτη γεύση την είχαμε πάρει προ μηνών από την παρουσίαση του πρωτότυπου υβριδικού Yaris HSD στη Γενεύη ενώ τώρα κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες του νέου Yaris ευρωπαϊκών προδιαγραφών. Με απλά λόγια το μοντέλο που βλέπετε είναι έτσι ακριβώς όπως θα κυκλοφορήσει στην χώρα μας προς τα τέλη του έτους και η σχεδίαση του αμαξώματος δείχνει να διατηρεί την αισθητική του σημερινού σε αρκετά μεγάλο βαθμό.
Στο εμπρός μέρος η μάσκα είναι πιο έντονη ενώ τα φωτιστικά σώματα πιο γωνιώδη «αγκαλιάζοντας» την μάσκα, τα φτερά και το καπό.

Στο εσωτερικό η αλλαγή είναι πολύ μεγαλύτερη καθώς ο κεντρικός ψηφιακός πίνακας έχει μετακομίσει από το μέσο του ταμπλό στη συνηθισμένη θέση ενώ τα όργανα είναι πλέον αναλογικά. Οι διακόπτες του συστήματος κλιματισμού και το προφανώς προαιρετικό ηχοσύστημα με την μεγάλη οθόνη συμπληρώνουν την εικόνα. Όπως το απερχόμενο μοντέλο έτσι και το νέο Yaris αναμένεται να παραδίδει μαθήματα πρακτικότητας με πολλαπλές θήκες και λειτουργικές ευκολίες.

Για την ώρα δεν υπάρχουν επίσημα στοιχεία από την ιαπωνική εταιρία αλλά η γκάμα των κινητήρων θεωρείται σχεδόν σίγουρο πως θα περιλαμβάνει την τρικύλινδρη έκδοση των 1,0 lt και την τετρακύλινδρη των 1,3 lt. Στην διάρκεια του 2012 ενδέχεται να δούμε και την υβριδική έκδοση (ίσως με κινητήρα 1,3 ή 1,5 lt) που θα βρεθεί αντιμέτωπη με το Honda Jazz Hybrid.







Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου