Ο Μπάλακ αρνείται να πάει στο αποχαιρετιστήριο παιχνίδι του!

Με μια πικρή γεύση στο στόμα αποχαιρετά την εθνική Γερμανίας ο Μίχαελ Μπάλακ, ο οποίος χρησιμοποίησε σκληρά λόγια για τον Γιόακιμ Λεβ και τους επιτελείς της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας.

Ο εκλέκτορας της "πάντσερ" ενημέρωσε τον 35χρονο μέσο ότι δεν τον υπολογίζει πλέον και κανόνισε -μετά από συνεννόηση με τους ανωτέρους του- να φορέσει για τελευταία φορά τη φανέλα με το εθνόσημο στο στήθος στο προγραμματισμένο για τις 10 Αυγούστου φιλικό παιχνίδι με τη Βραζιλία.

Μόνο που η εν λόγω ιδέα δεν άρεσε καθόλου στον αρχηγό της Λεβερκούζεν, ο οποίος δεν προτίθεται να παραβρεθεί. "Κατά τη γνώμη μου πρόκειται για μια φάρσα", δήλωσε σε γερμανικό μέσο ο Μπάλακ, ο οποίος συμπλήρωσε: "Ξέρω ότι θα είμαι υπόλογος στους θαυμαστές μου, αλλά δεν μπορώ να δώσω το παρών σε ένα τέτοιο ματς".

Συνεχίζοντας στο ίδιο μήκος κύματος, ο τέως παίκτης των Μπάγερν και Τσέλσι υποστήριξε ότι "ο τρόπος που ειδοποιήθηκα είναι δυστυχώς ενδεικτικός της συμπεριφοράς του εθνικού προπονητή προς το πρόσωπό μου από το περασμένο καλοκαίρι που τραυματίστηκε".

Αν όντως ο Μπάλακ εμμείνει στην απόφασή του να μην παραβρεθεί, θα μείνει στις 98 διεθνείς συμμετοχές.
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου