Μας αφήνει και φεύγει από την Ελλάδα (...αυτές τις κρίσιμες ώρες) ο Θεοφάνους

Όχι μία, ούτε δύο αλλά τρεις επιχειρηματικές επεκτάσεις ετοιμάζει ο Γιώργος Θεοφάνους στην Κύπρο ύστερα από την απόφαση του να αφήσει για πάντα την Ελλάδα και να εγκατασταθεί πλέον μόνιμα, στο νησί που γεννήθηκε.

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης, σύμφωνα με πληροφορίες, φτιάχνει τις δικές του μουσικές ακαδημίες στην γενέτειρα του, μία στη Λεμεσό όπου και θα μένει, μία στην Λευκωσία και αργότερα μία στην Λάρνακα όπου κ γεννήθηκε. Ο ίδιος νιώθει ιδιαίτερα χαρούμενος για την επιλογή του αυτή αφού ξέρει πολύ καλά, πως η Κύπρος είναι η μητέρα της μουσικής. Είναι το νησί που έχει βγάλει αρκετούς σταρ στο ελληνικό μουσικό στερέωμα και σε γενικές γραμμές τα παιδιά στη Μεγαλόνησο έχουν αυτό που λέμε μουσικό αυτί. Έτσι, με την κίνηση του αυτή θα μπορέσουν αρκετά παιδιά που έχουν όρεξη για μάθηση να κάνουν την σωστή επιλογή και να μπορέσουν αργότερα να πατήσουν γερά στα πόδια τους.

Πηγή: gossip-tv.gr
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου