Ήττα για την Ελλάδα από την Ισπανία στο βόλεϊ

Να «σπάσει» το ρόδι παίρνοντας την πρώτη νίκη κόντρα στην ταχύτατη και ποιοτική Ισπανία στο πρώτο ματς της 4ης εβδομάδας του Ευρωπαϊκού Λιγκ, ήθελε η Εθνική ομάδα βόλεϊ Ανδρών, που δυστυχώς δεν τα κατάφερε αφού οι δύο ομάδες αγωνίζονται σε διαφορετικές… ταχύτητες.

Οι Ισπανοί με κορυφαίους τους Πέρεζ και Γκαρθία, φάνηκαν ανώτεροι των περιστάσεων και πήραν τη νίκη με 3-0 (25-19, 25-22, 25-19) κόντρα στο ιδιαίτερα «μαχητικό» αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Σε κάθε σετ η «γαλανόλευκη» κυνηγούσε συνέχεια στο σκορ τους γηπεδούχους που είχαν την ψυχολογία με το μέρος τους και παρά τις αλχημείες του Αλέκου Λεώνη, στο τέλος δεν κατάφερνε να φτάσει τους Ισπανούς που κινούνται σε άλλες... ταχύτητες!

Οι διεθνείς αφού δουν τα λάθη τους θα κάνουν τα αδύνατα δυνατά να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο, πιο πολλούς πόντους και σετ αν είναι δυνατόν, από το αυριανό δεύτερο παιχνίδι στις 9:30μ.μ. στη Βιλανόβα
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου