Ο Λουκάνικος σε διαφήμιση


Τη φωτογραφία του Λουκάνικου, του σκύλου που δεν χάνει διαδήλωση στην Ελλάδα…
χρησιμοποίησε εταιρεία ενόψει της κυκλοφορίας νέου μοντέλου φωτογραφικής μηχανής. Το σλόγκαν που συνοδεύει την εικόνα 

Ο Λουκ, ο διάδοχος του αγαπητού Κανέλλου, είναι το πιο πιστό μέλος των Αγανακτισμένων, "μπροστάρης" σε κάθε τους κινητοποίηση.
Η "δράση" του έχει ξεπεράσει τα σύνορα της χώρας μας που μέχρι και το BBC έκανε προς τιμήν του λαγωνικού που μυρίζεται τις κινητοποιήσεις και δεν έχει χάσει ούτε μια.


 Τώρα ο Λουκάνικος, όπως είναι το όνομα του ολογράφως, έρχεται να πρωταγωνιστήσει σε διαφήμιση της Nikon, υπό το σλόγκαν "Εγώ είμαι η Αντίσταση".
Η εταιρεία διεξάγει διαγωνισμό για το μοντέλο Nikon D5100, ο οποίος ζητά από τους αναγνώστες να βγάλουν φωτογραφίες που μπορούν να δημοσιευτούν σε διαφημίσεις.
Ο αξιολάτρευτος Λουκ έχει αγαπηθεί από πολλούς αφού αξιοσημείωτα είναι και τα γκρουπάκια που έχουν δημιουργηθεί προς τιμήν του Λουκάνικου στο Facebook: "λουκάνικος (loukanikos) - για πρωθυπουργός εθνικής ενότητας" ή  "ο σκύλος που δεν έχει χάσει καμία διαδήλωση".
Αν θέλετε να ενημερώνεστε για τις παρατηρήσεις και τις φωτογραφίες του Λουκάνικου, δεν έχετε παρά να παρακολουθήσετε τον λογαριασμό του στο twitter @rebeldog_ath ενώ το rebel dog στο tumblr φιλοξενεί όλο το μέχρι τώρα διαθέσιμο υλικό που υπάρχει για τον επαναστάτη σκύλο.
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου