Ατύχημα στο Γύρο Ελβετίας, ποδηλάτης στην εντατική με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις

Στην εντατική νοσοκομείου της πόλης Σεν Γκάλεν νοσηλεύεται από το μεσημέρι της Πέμπτης (16/06) ο Χουάν Μαουρίτσιο Σολέρ, ο οποίος χτύπησε στο κεφάλι κατά τη διάρκεια του Γύρου Ελβετίας.

Ο Κολομβιανός ποδηλάτης στάθηκε άτυχος στο έκτο ετάπ από την Ελβετία στο Λιχτενστάιν, καθώς λίγα χιλιόμετρα μετά την εκκίνηση, είχε πτώση μετά από σύγκρουση με άλλους αγωνιζόμενους. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, ο Σολέρ έχει εσωτερική αιμορραγία, καθώς επίσης πολλαπλά κατάγματα και αιμάτωμα.

“Είναι στην εντατική και η κατάσταση του είναι κρίσιμη. Δεν έχει τις αισθήσεις του αλλά το θετικό είναι ότι είναι σταθερός και μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια επιπλοκή” δήλωσε ο γιατρός που τον έχει αναλάβει, Αλφρέδο Ζουνίγκα.

Ο 28χρονος αθλητής, που διακομίστηκε με ελικόπτερο στο νοσοκομείο, είχε πρωτεύσει σε δύο ετάπ και ήταν δεύτερος στη γενική κατάταξη.
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου