Νέα ένταση στο Σύνταγμα - Απίστευτη αγριότητα των ΜΑΤ

Απίστευτη αγριότητα συνεχίζουν να επιδεικνύουν τα ΜΑΤ που στοχεύουν να εξαφανίσουν τους πάντες από την πλατεία. Το κέντρο έχει μετραπεί σε πεδίο μάχης και θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο.

Και ενώ πριν λίγα λεπτά τα πράγματα είχαν ηρεμήσει σχετικά, νέα ένταση σημειώθηκε ξανά, καθώς με του που άρχισαν να συγκεντρώνονται οι διαδηλωτές, τα ΜΑΤ άρχισαν να πετάνε ξανά και ξανά βομβίδες κρότου λάμψης ώστε να τους απομακρύνουν.

Η ατμόσφαιρα συνεχίζει να είναι αποπνικτική, ενώ γιατροί με μάσκες και εξοπλισμένοι με τα απαραίτητα σύνεργα έχουν ξεχυθεί στην πλατεία Συντάγματος ώστε να βοηθήσουν όσους το έχουν ανάγκη.

Οι διαδηλωτές δεν το βάζουν κάτω. Κάθε φορά που τα ΜΑΤ τους διώχνουν, εκείνοι συγκεντρώνονται ξανά. Η κατάσταση στο κέντρο είναι τραγική, αφού παράλληλα με τα δακρυγόνα και τις μολότοφ, στο κέντρο σημειώνονται λεηλασίες και φωτιές.

Αυτή την ώρα εκκενώνεται το Υπουργείο Οικονομικών, ενώ νωρίτερα έπιασαν φωτιά και τα ΕΛ.ΤΑ.

Να σημειώσουμε, ότι τα ΜΑΤ ξήλωσαν σκηνές των «Αγανακτισμένων» που βρίσκονταν στο Σύνταγμα, προκαλώντας νέα ένταση. Σαν να μην έφταναν όλ΄αυτά, πολλοί ήταν κι εκείνοι που βρήκαν την ευκαιρία να κάνουν πλιάτσικο σε καταστήματα, λεηλατώντας ο,τι έβρισκαν μπροστά τους.

Star.gr
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου