Ι. Πηλιχού: ''Μήπως, να πάω στην Τουρκία να παίζω σε σίριαλ που θα έρθουν στην Ελλάδα;''

Η νεαρή ηθοποιός Ιωάννα Πηλιχού ή αλλιώς η "Εύα" από την επιτυχημένη σειρά του mega Ευτυχισμένη μαζί, βρέθηκε στο πλατό του Αξίζει να το ζείς. Η Ιωάννα μίλησε στην Τατιάνα και μεταξύ αναφέρθηκε και στις δύσκολες εποχές της υποκριτικής.
''Είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα. Νομίζω ότι τώρα πια είναι δύσκολα για όλους - είτε είναι νέος ηθοποιός κάποιος είτε κάποιος φτασμένος που έχει κάνει πράγματα. Δεν γίνονται δουλειές, πολύ απλά... Κάποτε από ό,τι έχω καταλάβει έκανες επιλογές. Έλεγες ποιο από όλα να διαλέξω, ποιο θα πάει καλύτερα ή πού μπορώ να κλείσω καλύτερα χρήματα... Τώρα πια δεν έχει τι θα διαλέξεις έχει ''υπάρχει δουλειά;''. Ούτε μπορείς να διαπραγματευτείες χρήματα. Είναι ''υπάρχουν τα βασικά;'' -για να βγαίνουν τα προς το ζειν... Ξεκινάμε από... μειονεκτική θέση εμείς οι ηθοποιοί ούτως ή άλλως, πόσο μάλλον τώρα... Λέω -μήπως και λόγω της σχολής που έμαθα τούρκικα- να πάω στην Τουρκία, να παίζω σε σίριαλ που έρχονται στην Ελλάδα ".
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου