33 Χρόνια μέλος του Πασοκ ο Φωτόπουλος που παίζει με τους διακόπτες της ΔΕΗ και βυθίζει στο χάος και το σκοτάδι την Ελλάδα..

Στους "όψιμους" Πασοκους "τα έχωσε" απο τη Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, Νίκος Φωτόπουλος. "Εγώ είμαι 33 χρόνια μέλος του κόμματος, δεν πρόκειται να φύγω. Άλλοι πρέπει να φύγουν, οι νεοπασοκοι που νομίζουν οτι...
το ΠΑΚ είναι τύπος μπαταρίας!".

Κατά τα άλλα, ο κ. Φωτόπουλος ανακοίνωσε οτι οι εργαζόμενοι στη ΔΕΗ θα προχωρήσουν σε 48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες, εφόσον στο Μεσοπρόθεσμα Πρόγραμμα, που θα καταθέσει η κυβέρνηση στη Βουλή, περιλαμβάνεται και η περαιτέρω μετοχοποίηση της ΔΕΗ. "Η περαιτέρω μετοχοποίηση θα σημάνει και την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ και το αποτέλεσμα θα είναι να διπλασιαστεί ή να τριπλασιαστεί η τιμή της κιλοβατώρας" τόνισε ο κ. Φωτόπουλος. Κατηγόρησε δε την κυβέρνηση για αφερεγγυότητα, σχετικά με τα όσα λέει περί διατηρήσεως του δημόσιου ελέγχου και σημείωσε ότι είναι «λόγια του αέρα», προκειμένου να αποκοιμηθούν οι εργαζόμενοι.
thestival

Αυτους τους πρασινοφρουρους πληρωνουμε ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ..
Ρε Φωτοπουλε ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ..
ΕΜΕΙΣ ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΡΕΥΜΑ 24/7..
Τι θα πεις στους ασθενεις που εχουν αναγκη τα μηχανηματα οξυγονοθεραπειας και τους αφηνεις 2 ωρες χωρις ρευμα ρισκαροντας ετσι την ζωη τους?
Να πατε να κανετε καταληψη στα σπιτια των ΠΑΣΟΚΩΝ βΟλευτων που ψηφιζατε τοσα χρονια..
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΟΠΤΕΣ!

Το διαβάσαμε στο eglimatikotita.gr
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 σχόλια:

  1. Ασυναρτησίες... κανένα ακριβοπληρωμένο ρεύμα δεν πληρώνεις. Η τιμή του ρεύματος για να νοικοκυριά ειναι η φτηνότερη σε όλη την Ευρώπη. Και αυτό χάρη στο δημόσιο και κοινωνικό χαρακτήρα της ΔΕΗ.

    Ψάξε λίγο πριν αρχίσεις τις αερολογίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή