Τα δημοφιλέστερα βίντεο του YouTube

28/5,  14:49.  Δείτε τα καλύτερα βίντεο του YouTube για αυτή την εβδομάδα, σύμφωνα με τα hits της ιστοσελίδας. Την πρώτη θέση κατέχει η αμηχανία του Μπαράκ Ομπάμα, όταν έσπασε το βασιλικό πρωτόκολλο κατά το επίσημο γεύμα στο Παλάτι του Μπάκινχαμ. Ακολουθεί ένας αθλητής που έχασε την πρώτη θέση εξαιτίας των βεβιασμένων πανηγυρισμών του καθώς και ένας εκρηκτικός συνδυασμός.


Μια στιγμή αμηχανίας
Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών αισθάνθηκε άβολα όταν- στο επίσημο γεύμα στο παλάτι του Μπάκινχαμ- συνειδητοποίησε ότι «έσπασε» το βασιλικό πρωτόκολλο και συνέχισε να μιλάει καθώς ακούγονταν ο εθνικός ύμνος.


Βιάστηκε να χαρεί

Ξεκίνησε τους πανηγυρισμούς της νίκης λίγο πριν τερματίσει. Το αποτέλεσμα; Ο υπέρτατος ενθουσιασμός, του στέρησε την πρωτιά.



Εκρηκτικός συνδυασμός

Οι δύο άντρες του επόμενου βίντεο έριξαν λίγα mentos σε ένα μπουκάλι που εμπεριείχε coca cola διαίτης. Το αποτέλεσμα του πειράματος, ακολουθεί στο επόμενο βίντεο.


Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου