Red Bull Cliff Diving: To video από τον τραυματισμό του Hassan Muti

22/5, 00:16. Μετά από δύο συναρπαστικούς αγώνες, τo Red Bull Cliff Diving World Series, μια από τις πιο ριψοκίνδυνες και εντυπωσιακές αθλητικές διοργανώσεις του κόσμου, επιστρέφει στην Αθήνα για τη διεξαγωγή του τρίτου αγώνα του φετινού πρωταθλήματος.
Η σημερινή μέρα ήταν η πρόβα τζενεράλε πριν από τον αυριανό θεαματικό event που θα ξεκινήσει στις 4 το μεσημέρι με σημείο συνάντησης τη λίμνη της Βουλιαγμένης, όπου αναμένεται να δημιουργηθεί το αδιαχώρητο. Εκτός αγώνα θα βρεθεί ο Hassan Muti ο οποίος σήμερα είχε μία άτυχη στιγμή, όταν και η προσγείωση από τον βατήρα των 27 μέτρων δεν ήταν η αναμενόμενη. Ο Γάλλος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αλλά σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο.

Όσον αφορά τον αυριανό αγώνα, γι’ αυτούς που δεν θα μπορέσουν να βρεθούν στη λίμνη της Βουλιαγμένης θα μπορούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα από την επίσημη ιστοσελίδα του Red Bull Cliff Diving.

Παρακολουθήστε το video από τον τραυματισμό του Hassan Muti.

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου