Η Naomi Campbell... ξανακύλησε

30/5, 22:36. Μπορεί να είχε ηρεμήσει λίγο το τελευταίο διάστημα η Naomi Campbell, άλλα φαίνεται πως δεν μπορεί να αποβάλει έτσι εύκολα τον παλιό... κακό εαυτό της! Το διάσημο μοντέλο βρέθηκε και πάλι στο επίκεντρο επειδή έχασε την ψυχραιμία της, βάζοντάς τα αυτή τη φορά με υπάλληλο αεροδρομίου...
Η μαύρη γαζέλα της πασαρέλας βρισκόταν στο ειδυλλιακό νησί του Κάπρι και ήθελε να μεταβεί στις Κάννες. Ενδιάμεσος σταθμός της ήταν το αεροδρόμιο του Σαλέρνο, κοντά στη Νάπολη, όπου οι τοπικοί αξιωματούχοι την υποδέχθηκαν με θέρμη έχοντας μαζί τους ανθοδέσμες και γκουρμέ τοπικές σπεσιαλιτέ.

Μέχρι εκεί όλα πήγαιναν καλά, ώσπου ένας τελωνιακός υπάλληλος, κάνοντας απλά την δουλειά του, της ζήτησε να του δείξει την τσάντα της. Τι το ήθελε και αυτός; Τότε ποιος είδε τη Naomi και δεν τη φοβήθηκε. Ακολούθησε ένας άγριος καβγάς μεταξύ του μοντέλου και του τελωνειακού.

Απτόητη από το περιστατικό, πάντως, η Naomi κατέφθασε τελικά στις Κάννες, όπου οργάνωσε ένα φιλανθρωπικό show μόδας 'Fashion for Relief' για να μαζέψει χρήματα για τα θύματα του τσουνάμι στην Ιαπωνία.
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου