Eπίθεση ενόπλων σε περιπολικό στην Πεύκη με τραυματίες

18/5, 21:49. Επίθεση κατά περιπολικού στο ηλιακό χωριό της Πεύκης σημειώθηκε από ενόπλους γύρω στις 19:00 το απόγευμα.


Από την επίθεση τραυματίστηκαν δύο αστυνομικοί και ένας πολίτης, ενώ οι επιτιθέμενοι πήραν το περιπολικό και εξαφανίστηκαν. Ένας εκ των αστυνομικών τραυματίστηκε στο λαιμό και στο πόδι.

Σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές από αστυνομικές πηγές, πρόκειται για επίθεση κακοποιών του κοινού ποινικού δικαίου και ήδη η ΕΛ.ΑΣ έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του κλεμμένου οχήματος.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν επίσης ότι το περιπολικό είχε κληθεί επιτόπου προκειμένου να ελέγχει καταγγελίες για ρίψη πυροβολισμών.

Το περιπολικό ανήκε στην Άμεση Δράση και σύμφωνα με πληροφορίες ο αριθμός του είναι ο ΕΑ 25347. Η αστυνομία αναφέρει πως έχει προβεί ήδη στην προσαγωγή ενός υπόπτου ενώ αναζητείται μελαμψός άνδρας, ο οποίος φέρεται να είναι αυτός που έχει πυροβολήσει.

Εντοπίστηκε το περιπολικό που είχε κλαπεί από τον δράστη τη επίθεσης κατά αστυνομικών στην Πεύκη. Το όχημα βρέθηκε στην οδό Θεσσαλονίκης 16 πίσω από το ΚΑΤ και στο κάθισμα του οδηγού ο δράστης είχε αφήσει το όπλο με το οποίο πυροβόλησε. Αυτόπτης μάρτυρας που είδε τον δράστη να εξέρχεται του οχήματος δήλωσε πως είναι τραυματισμένος. Οι αστυνομικοί χτενίζουν σπιθαμή προς σπιθαμή την περιοχή και έχουν στήσει μπλόκα σε όλους τους σταθμούς του τραίνου θεωρώντας ότι είναι πολύ πιθανό ο δράστης να χρησιμοποίησε αυτό το Μέσο για να φύγει. Σημειώνεται επίσης ότι ο δράστης πήρε μαζί του τα κλειδιά του κλεμμένου περιπολικού.

Στο χειρουργείο ο τραυματίας αστυνομικός

Στο νοσοκομείο ΚΑΤ μεταφέρθηκε ο τραυματίας αστυνομικός ο οποίος τραυματίστηκε στο λαιμό κα στο πόδι κατά της επίθεση ενόπλων στην Πεύκη και αμέσως εισήχθη στο χειρουργείο αφού η κατάστασή του κρίνεται σοβαρή. Οι άλλοι δύο τραυματίες, ένας αστυνομικός και ένας πολίτης φέρουν ελαφρύτερα τραύματα.Zougla.gr
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου