Ο ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη στο ντέρμπι

18/5, 22:16. Ο ΠΑΟΚ ήταν ο μεγάλος κερδισμένος στο ντέρμπι της Τούμπας.
Νίκησε με σκορ 2-1 την ΑΕΚ, πέρασε μπροστά στη βαθμολογία των play offs και αν φύγει με βαθμό ή βαθμούς από το ΟΑΚΑ και την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, τότε θα ελπίζει για τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα!

Ο αγώνας ήταν σκληρή μάχη, με αποβολή των Μάκου και Πάμπλο Γκαρσία, δυνατά μαρκαρίσματα και βέβαια αποφάσεις από τον διαιτητή Σιδηρόπουλο που προκάλεσαν τις διαμαρτυρίες των παικτών ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

Στο 14' ο Σκόκο με σουτ από σχεδόν ...40(!) μέτρα αιφνιδίασε τον Χαλκιά και ήρθε το 0-1.

Ο ΠΑΟΚ απείλησε στο 18', αλλά ο Σάχα αντέδρασε σωστά στο κακό σουτ του Αθανασιάδη από κοντά.

Το 1-1 ήρθε στο 29' με φάουλ του Πάμπλο Γκαρσία, αλλά υπάρχουν πολλές αμφιβολίες για το αν καταλογίστηκε σωστά η παράβαση. Δεν φάνηκε αν έκανε χέρι ο Ντιόπ. Νωρίτερα θα μπορούσε να δοθεί πέναλτυ υπέρ του ΠΑΟΚ, σε μαρκάρισμα του Μανωλά στον Βιεϊρίνια.

Και στο 36', ο Σάχα έκανε λάθος, η μπάλα κατέληξε στον Φωτάκη και ο Αργεντίνος έπεσε στα πόδια του μέσου του ΠΑΟΚ για να δοθεί από τον Σιδηρόπουλο πέναλτυ.

Ο Βιτόλο χτύπησε το πέναλτυ και 2-1!

Η ΑΕΚ έπαιζε από το 73' με δέκα παίκτες γιατί αποβλήθηκε με δεύτερη κάρτα ο Μάκος, ενώ στο 90' αντίκρυσε την κόκκινη και ο Πάμπλο Γκαρσία. Ο Ουρουγουανός χτύπησε τον Μίτσελ και αμέσως μετά έπιασε από τον λαιμό τον Ντιόπ!

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος.

Κόκκινες: Μάκος, Π. Γκαρσία.

Κίτρινες: Ντιόπ, Σάχα, Γεωργέας, Ετο, Λίνο.

ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Λίνο, Μαλεζάς, Κοντρέρας, Ετο, Βιτόλο, Π. Γκαρσία, Φωτάκης (80' Τσουκαλάς), Σαλπιγγίδης (86' Ελ Ζαρ), Βιεϊρίνια, Αθανασιάδης.

ΑΕΚ: Σάχα, Γεωργέας, Καράμπελας, Μανωλάς, Δέλλας, Ντιόπ, Μάκος, Λαγός(55' Μπαχά), Μίτσελ, Σκόκο (76' Γκερέιρο), Μπλάνκο (62' Λεονάρντο).

Η βαθμολογία: ΠΑΟΚ 9 , ΑΕΚ 8, Παναθηναϊκός 7, Ολυμπιακός Βόλου 3.
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου