Το παράχ**αν οι Αμερικάνοι με την υπόθεση Στρος Κάαν.

20/5,  17:08.  Τουλάχιστον το έχουν παρακάνει οι Αμερικάνοι με την υπόθεση Στρόους Καν.

Μόνο ως υπερβολικοί η ύποπτα υπερβολικοί χαρακτηρίζονται από μερίδα της κοινής γνώμης οι όροι αποφυλάκισης που ορίσθηκαν από την Αμερικάνικη δικαιοσύνη στην υπόθεση Στρόους Καν.

Διαβάστε παρακάτω τα περιοριστικά μέτρα που επιβλήθηκαν στο πάλαι ποτέ κραταιό άνδρα του IMF.

A) Κατ' οίκον περιορισμός.

Β) Παρακολούθηση με κάμερες και βιντεοσκόπηση σε όλους τους χώρους του σπιτιού (ακόμα και στις τουαλέτες!!!).

Γ) Ο χώρος θα φυλάσσετε σε 24ωρη βάση από ομοσπονδιακούς αστυνόμους της Νέας Υόρκης.

Δ) Κανείς πλην της τωρινής του γυναίκας(!) της κόρης του και του δικηγόρου που τον εκπροσωπεί σε αυτή την υπόθεση δεν θα έχει πρόσβαση σε αυτό τον χώρο.

Ε) Εκτός από τις κάμερες ο Στρόους Καν είναι υποχρεωμένος να φοράει πάντα στο καρπό του βραχιόλι που φέρει μικροτσίπ εντοπισμού.

Ζ) Απαγορεύεται στον ίδιο να μιλήσει σε οποιοδήποτε δημόσιο μέσο εντός η εκτός Ηνωμένων Πολιτειών μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.

Η) Ο Στρόους Καν έχει καταβάλει ήδη εγγύηση 1 εκ δολαρίων για να είναι ελεύθερος (;!) και έχουν δεσμευθεί μέσω εγγυητικής επιστολής άλλα 4 εκ δολάρια. Αν επιχειρήσει να δραπετεύσει (απορώ πως θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο;) το πόσο της εγγυητικής επιστολής δεσμεύεται από τον Αμερικάνικο δημόσιο.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι σε παρόμοιες υποθέσεις που αντιμετώπισε η Αμερικάνικη δικαιοσύνη στο παρελθόν ναι μεν υπήρξε η καταβολή ισόποσου τιμήματος εγγύησις σε καμία περίπτωση όμως δεν υπήρξαν τέτοιους είδους όροι περιορισμού.
Νέα τάξη, νέα ήθη.

Τα νέα του καναπέ
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου