Ύμνοι των Ιταλών για τον Ολυμπιακό

30/5, 22:23. Η ιταλική ιστοσελίδα "calcio.fanpage.it", δημοσίευσε ένα αφιέρωμα για όλες τις πρωταθήτριες του ευρωπαικού ποδοσφαίρου και ο Ολυμπιακός χαρακτηρίστηκε ααπο τους Ιταλούς ως ο πιο δοξασμένος ελληνικός σύλλογος. Με το ιταλικό site να πλέκει το εγκώμιο του προπονητή των ερυθρολέυκων Ερνέστο Βαλβέρδε και των Ισπανών του Πειραικού συλλόγου.
Συγκεκριμένα ανέφεραν:

"Στην Ελλάδα, το γεγονός πως ο Ολυμπιακός επέστρεψε στις επιτυχίες μετά από διάλειμμα ενός χρόνου, επιβεβαιώνει ότι είναι η πιο δοξασμένη ομάδα του ελληνικού ποδοσφαίρου φθάνοντας τους 38 τίτλους πρωταθλητή. Η επιτυχία βέβαια δεν ήρθε τυχαία, αφού το ισπανικό στοιχείο ήταν έντονο στην ομάδα. Από τον Βαλβέρδε μέχρι τον Ραούλ Μπράβο, τον Νταβίντ Φουστέρ, τον Ουρτάδο και τον Ριέρα. Όλοι τους ήταν από τους πρωταγωνιστές της φετινής σεζόν στην οποία η ομάδα εξασφάλισε το εισιτήριο της για το Champions League".
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου