Ο Ψυχάρης εξασφάλισε δάνειο 5 εκ. ευρώ από την Marfin του Βγενόπουλου...

20/5, 00:33. Είναι γνωστό ότι ο εκδότης του «Βήματος» Σταύρος Ψυχάρης δεν αφήνει (ποτέ) τα πράγματα στην τύχη τους. Όπως, επίσης, αποτελεί κοινό μυστικό ότι πίσω από τις λέξεις και τις συγνώμες που γράφει και λέει, κρύβεται έντονο παρασκήνιο. Αφορμή για τις... παραπάνω επισημάνσεις στάθηκε η πληροφορία που έχει περιέλθει στην διάθεση του parapolitika.gr, σύμφωνα με την οποία ο Ψυχάρης, κατάφερε να εξασφαλίσει δάνειο ύψους 5εκ. ευρώ από την τράπεζα Marfin. Πριν από δύο βδομάδες ο ισχυρός άνδρας του ΔΟΛ, είχε ζητήσει μέσα από τις σελίδες του «Βήματος» δημόσια συγνώμη από τον Ανδρέα Βγενόπουλο, για μια σειρά από επικριτικά δημοσιεύματα. Το γεγονός αυτό επιβεβαιώνει όσους λένε ότι «ο Ψυχάρης δεν κάνει τίποτα τυχαία».
ΑΞΙΖΕΙ: Το αίτημα του εκδότη του «Βήματος» προς την Marfin για δανεισμό του ΔΟΛ, ξεπερνούσε κατά πολύ τα 5 εκ. ευρώ. Οι καλά γνωρίζοντες λένε ότι ο Ψυχάρης είχε ζητήσει περίπου 10 εκ. ευρώ από τον Βγενόπουλο.
parapolitika.gr
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου