Χατζηνικολάου: «Λύση μέσα από το Real Group αν προκύψει πρόβλημα με το Alter»

Ηχηρή παρέμβαση στο φλέγον θέμα του Alter έκανε ο Νίκος Χατζηνικολάου μέσα από τη ραδιοφωνική εκπομπή του στον Real FM, αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο για πρωτοβουλίες μέσα από το Real Group εάν δε φανεί φως στο τούνελ για το κανάλι του Περιστερίου.

«Τα πράγματα στο Alter έχουν σφίξει επικίνδυνα. Διατυπώνουμε την ελπίδα να λυθεί γρήγορα το θέμα του Alter, το δελτίο ειδήσεων του οποίου κέρδισε την εμπιστοσύνη χιλιάδων τηλεθεατών» τόνισε προβληματισμένος ο γνωστός δημοσιογράφος.

«Γνωρίζω ότι γίνονται διεργασίες αυτή την στιγμή. Μακάρι να πάνε καλά, έχουν γίνει μεγάλα λάθη και μεγάλες υπερβολές. Εμείς εδώ στο Real Group, θα ψάξουμε λύση για να ακούγεται η φωνή μας και τηλεοπτικά, εάν και εφόσον υπάρξει πρόβλημα με το Alter. Είμαι και εγώ τρεις μήνες απλήρωτος. Τα πράγματα όμως είναι πιο δύσκολα για αυτούς που έχουν μικρούς μισθούς. Εάν δεν βρεθεί λύση, το κανάλι θα συνεχίσει να απαξιώνεται. Πρέπει να βρεθεί λύση» κατέληξε ο Νίκος Χατζηνικολάου.


star
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου