Το σκοτεινό παρελθόν του Dior

Οι δηλώσεις Galiano υπέρ του ναζισμού, ανάγκασαν τον οίκο Dior να του δείξει την πόρτα της εξόδου. Οι σχέσεις όμως του Οίκου με τον ναζισμό έχουν παρελθόν. Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε (Vid).

Μπορεί η αντισημιτική δήλωση του μεθυσμένου John Galliano να ήταν αρκετή για να πυροδοτήσει αρνητικό κλίμα και δημόσια κατακραυγή που οδήγησε στην τελική του απόλυση από τον οίκο Dior, αλλά το παρελθόν του οίκου είναι συνυφασμένο με το ναζισμό.

Από το 1942 και μετά μέχρι και το τέλος του 2ου Παγκόσμιου Πολέμου ο οίκος Christian Dior έντυνε τις γυναίκες των ναζί διοικητών, ενώ το σκάνδαλο δε σταματά εδώ.

Σύμφωνα με βίντεο ντοκουμέντο, που βγήκε από το χρονοντούλαπο της ιστορίας πέντε χρόνια μετά το θάνατο του Christian, η 27χρονη ανίψια του Francoise Dior παντρεύτηκε το 1963 τον Άγγλο ναζί Colin Jordan και μάλιστα επεισοδιακά.

Ο γάμος σχολιάστηκε με τα μελανότερα λόγια από τα μέσα της εποχής ενώ αμέσως μετά το μυστήριο, το ζευγάρι υποδέχτηκε κόσμος που γιούχαρε ασταμάτητα.

Λέγεται μάλιστα πως ακολούθησαν όλα τα ναζιστικά έθιμα, όπως το κόψιμο των χεριών τους και την ένωση του αίματός τους, ενώ η κυρία Dior δήλωσε όλο περηφάνια "Το μόνο που θέλω είναι να αποκτήσω μικρά ναζί παιδάκια".

Παρακολουθήστε το βίντεο με προσοχή.


 

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου