Η Μέγκαν Φοξ γδύνεται για τον Αρμάνι -ξανά!

Για ακόμη μία φορά εντυπωσιάζει η 24χρονη μελαχρινή καλλονή, η οποία πετάει τα ρούχα της για νέα διαφημιστική καμπάνια του διάσημου ιταλικού οίκου.

Η Μέγκαν Φοξ (Megan Fox) συνεργάζεται εδώ και δύο χρόνια με τον Armani –αντικαθιστώντας τη Βικτόρια Μπέκαμ(Victoria Beckham)- και έχει πρωταγωνιστήσει στις τελευταίες καμπάνιες του οίκου σε όλες τις φίρμες του.

Αυτή τη φορά η εντυπωσιακή ηθοποιός η οποία είναι παντρεμένη με τον συνάδελφό τηςΜπράιαν Όστιν Γκριν(Brian Austin Green)γδύνεται και ποζάρει νωχελικά προωθώντας τόσο τα εσώρουχα Emporio Armani όσο και για την τζιν σειρά του,στο κλιπάκι που μπορείτε να δείτε στοβίντεο που ακολουθεί.

Στο μεταξύ και ενώ παίρνουμε ακόμη μια γεύση από Μέγκαν, αυτό που περιμένουμε είναι το διαφημιστικό του νέου αρώματος "Armani Code" στο οποίο η Φοξ φοράει μια κατάμαυρη καρέ περούκα με θηλυκότατες αφέλειες, μια μαύρη τουαλέτα που αφήνει γυμνή τη γεμάτη με τατουάζ πλάτη της και μοιράζεται όμορφες στιγμές με έναν άντρα ο οποίος στην αρχή δεν φοράει τίποτα (!) και αργότερα εμφανίζεται με το κουστουμάκι του.

Κατά τα άλλα, η Μέγκαν Φοξ αυτό τον καιρό βρίσκεται στα γυρίσματα της νέας της ταινίας με τίτλο "Friends With Kids"την οποία θα δούμε το 2012. Δίπλα της ο πρωταγωνιστής της τηλεοπτικής σειράς Mad Men, Τζον Χαμ (Jon Hamm).


Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου