Προσεχώς φλεβίζει ρούχα

Σήμερα θα δεις τα κομμάτια του καλοκαιριού που, μη φοβού, θα μπορέσεις να αποκτήσεις με πολύ λίγα χρήματα, αφού σου εγγυώμαι ότι θα αντιγραφούν κατά κόρον. 

Δαντέλα-διαφάνεια
… και διαφάνεια, το είδατε ήδη στην πρώτη φωτογραφία. Ό,τι μπορείς να αφήσεις να φανεί υπαινικτικά μέσα από σιθρού είναι καλό, να το θυμάσαι. Και να θυμάσται και τη συμβουλή της μαμάς σας, είτε μέσα από  μπαρόκ γκιπούρ είτε μέσα από επιφανειακά συντηρητικές αεράτες φούστες, είτε μέσα από μοντέρνα φλούο εκδοχή δαντέλας, επιβάλλονται τα αξιοπρεπή dessous.

Πουκαμισοφόρεμα
Κατά κόσμον chemisier dress, το φόρεμα-πουκάμισο είναι πρακτικό, αν είσαι τέτοια, και ιδανικό για το περιβόητο “από το πρωί στη δουλειά μέχρι το απογευματινό ποτό και το ραντεβού με άντρα χωρίς τη δυνατότητα μεσολάβησης ντους”. Τα δυο καλύτερα, Chloé και Alexander Wang.

Το νέο παντελόνι
Χωρίς να ξεχάσεις το αγαπημένο σέξι cigarette, αλλά και χωρίς να το φοράς χαμηλοκάβαλο πια (σε παρακαλώ, κάντο για μένα, δεν το λέω για το στρινγκ, αλήθεια, δεν είμαι και καμιά θεούσα, το λέω για το πλαϊνό ψωμάκι που άμα φοράς και στενό μπλουζάκι σχεδόν αποκτά δική του ζωή, σαν ένα σάρκινο blob), ρίξε μια ματιά στα δροσερά, άνετα παντελόνια που θα τα βγάλεις από πάνω σου χωρίς να χρειαστεί επέμβαση.

Φορέματα
Με απλά λόγια το μάξι κυριαρχεί, όπως και να το θες: σε πιέτα όπως Halston, σε χρωματιστή ρίγα όπως Missoni, σε column dress όπως Raoul, σε κρόσι όπως Vuitton, και στο απόλυτο αντικείμενο πόθου, το αγαπημένο  Jonathan Saunders (995 ευρώ. Χμμ).

Tο νέο print
Μη σκοτώσεις το σέξι beast που κρύβεις μέσα σου και μεταφράζεις σε ζέβρα, λεοπάρδαλη ή τίγρη εδώ και χρόνια ανεξαρτήτως τάσης (επειδή εσύ ξέρεις ότι αν το καταφέρνεις δεν φεύγει από τη μόδα ποτέ) – απλώς ήρθε η ώρα να δοκιμάσεις το μεγάλο λουλούδι, από τροπικό μέχρι chinoise. Απόλυτο κομμάτι τα χαβανέζικης 50s γεωγραφίας σορτς Stella McCartney. Όπως βλέπεις, για να το εμπεδώσεις, σου έχω και ένα μίνι Missoni, να και ξέρω ότι υπάρχει πρόβλημα με τα συγκεκριμένα πριντ: όλοι καταλαβαίνουν ότι έχεις την απομίμα άμα ξέρουν την οικονομική σου κατάσταση. Κρίμας.

Bodysuit
Φόρμα με τελείωμα παντελόνι ή σορτς, αν είναι πολύ φαρδιά καλύτερα να τη φορέσεις με τακούνι. Θέλει οι καμπύλες να είναι λίγο υπό έλεγχο. Να κάτι που δεν θα βάλω φέτος. Ωραίο και οικονομικό σχετικά κομμάτι το Sandro.

Το άσπρο σακάκι
Εξυπηρετεί πολλαπλό και για αυτό ιερό σκοπό. Ευπρέπεια στη δουλειά ακόμα και αν από μέσα φοράς το πιο πολλά υποσχόμενο ντεκολτέ του κόσμου (Calvin Klein), 80s disco quirk το βράδυ (Balmain) και προστατευτικό του γνωστού σε όλους νησιώτικου βραδινού ψόφου (Chanel Resort).

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου