Σαρακοστιανές συνταγές: Ταραμοσαλάτα με κάππαρη και ξίδι

Πικάντικη γεύση που θα εκτιμήσουν όλοι οι καλεσμένοι σας.










Υλικά
1/2 κρεμμύδι
200 γραμμ. ταραμάς
3 φέτες μπαγιάτικο ψωμί
3 πατάτες βρασμένες και ζεστές
1 κ.σ. κάππαρη (ξεπλυμένη, να έχει ξαρμυρίσει)
2 κ.σ. ξίδι
1 λεμόνι (χυμός)
2 φλ. τσαγιού σπορέλαιο
2 κ.σ. νερό


1. Κατ' αρχάς, μουλιάζουμε το ψωμί. Στον κάδο του μίξερ με τους κόφτες βαζουμε το κρεμμύδι, το ψωμί αφού θα το έχουμε στραγγίξει, τις πατάτες, την κάππαρη και τον ταραμά. Ανακατεύουμε καλά να πολτοποιηθούν.
2. Προσθέτουμε στο μείγμα το λεμόνι, το ξίδι, λίγο λίγο το σπορέλαιο και τέλος το νερό. Χτυπάμε καλά και σερβίρουμε.

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου