Ο Μαρινάκης υπέβαλλε μήνυση στον Σισσέ

Ο πρόεδρος της Super League κατηγορεί για συκοφαντική δυσφήμηση τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος που διοργανώνει.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού κατέθεσε την Τρίτη μήνυση κατά του Τζιμπρίλ Σισέ, αλλά και αθλητικών ιστοσελίδων, καθώς και κατά δημοσιογράφων.

Η μήνυσή του κατά του Γάλλου άσου του Παναθηναϊκού αφορά σε συκοφαντική δυσφήμιση και ψευδή καταμήνυση για τα όσα δήλωσε μετά το ντέρμπι «αιωνίων», αλλά και τη μήνυση που έχει ήδη υποβάλει ο Γάλλος άσος του Παναθηναϊκού.

Εκτός του Σισέ ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατέθεσε μήνυση σε συγκεκριμένο όμιλο αθλητικών ιστοσελίδων, ο οποίος περιλαμβάνει και το «ερυθρόλευκης» χροιάς site «katimagiko.gr», αλλά και σε δημοσιογράφους και στελέχη που εργάζονται στα συγκεκριμένα μέσα. Πρόκειται για τα αθλητικά sites gazzetta.gr, leoforos.gr.

Ειδικά σε ό,τι αφορά το katimagiko.gr, η μήνυση αφορά παραβίαση των προσωπικών δεδομένων, καθώς στο συγκεκριμένο site αναρτήθηκε βίντεο του Μαρινάκη με τον γιο του. Στα υπόλοιπα site του συγκεκριμένου ομίλου η μήνυση αφορά στα δημοσιεύματα που αναρτήθηκαν μετά το ντέρμπι, αλλά και σχόλια αναγνωστών που υπήρχαν κάτω από σχετικά άρθρα των συγκεκριμένων sites.
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου