Η Σκάρλετ Γιόχανσον φλερτάρει με τον Σον Πεν

Στις αρχές Ιανουαρίου και μόλις ένα μήνα μετά την ανακοίνωση του χωρισμού της από τον Ράιαν Ρέινολντς (Ryan Reynolds),η Σκάρλετ Γιόχανσον ταξίδεψε μέχρι το Μεξικό παρέα με τον εξίσου χωρισμένο ηθοποιό και πάλαι ποτέ γόη του Χόλιγουντ Σον Πεν (Sean Penn).

Οι πρώτες φήμες για τη σχέση του αντιφατικού αυτού ζευγαριού επιβεβαιώθηκαν στις αρχές Μαρτίου όταν η 26χρονη Σκάρλετ καιο κατά 24 χρόνια γηραιότερος της Πεν απόλαυσαν ένα ρομαντικό δείπνο στο ξενοδοχείο "Chateau Marmont"στο Χόλιγουντ όπου η νεαρή ηθοποιός διέμενε για τις ανάγκες των γυρισμάτων της νέας της ταινίας "We Bought a Zoo" όπου συμπρωταγωνιστεί με τον Ματ Ντέιμον.

Τα πράγματα πάντως φαίνεται να έχουν σοβαρέψει αρκετά μεταξύ των δύο ηθοποιών αφού μέσα στο Σαββατοκύριακο, οι δυο τους έκαναν ακόμα μια κοινή εμφάνιση σε ένα ιταλικό εστιατόριο στο δυτικό Χόλιγουντ.

Πηγή ανέφερε στο περιοδικό "People" πως η Σκάρλετ ήταν ευδιάθετη και έδειχνε αφοσιωμένη στον Πεν. Του χαμογελούσε, κουνούσε συγκαταβατικά το κεφάλι της και άκουγε με προσοχή τις ιστορίες του:

"Οι δυο τους χαμογελούσαν όλο το βράδυ και έδειχναν να διασκεδάζουν πραγματικά. Φλέρταραν ανοιχτά και ήρθαν κοντά πολλές φορές", συμπλήρωσε η πηγή.

Κανείς από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει τον πιθανό δεσμό ενώ εκπρόσωπος της Γιόχανσον, ανέφερε χαρακτηριστικά μέσα στο Φεβρουάριο πως οι δύο ηθοποιοί δεν είναι τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο παρά φίλοι.

Αξίζει να σημειώσουμε πως στη φετινή τελετή των βραβείων Όσκαρ, η Γιόχανσον είχε εμφανιστεί με έναν άντρα "αγνώστων στοιχείων".
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου