Έκθεση Γενεύης 2011: Chevrolet Cruze hatchback

Και η έκδοση παραγωγής του Chevrolet Cruze hatchback έκανε ντεμπούτο στη Γενεύη. Η hatchback έκδοση του Cruze της Chevrolet έχει ως στόχο να ανταγωνιστεί τα υπόλοιπα hatchback της κατηγορίας στην Ευρώπη.

Σε σχέση με την 5-θυρη sedan έκθεση το hatchback έχει πολλά χαρακτηριστικά του αγωνιστικού WTCC που πήρε πέρυσι το πρωτάθλημα, όπως το σύστημα BFI (Body-frame Integral) καθώς και ένα σφιχτότερο σασί. Ο χώρος των αποσκευών ανέρχεται στα 400 λίτρα, με αυτόν να μεγαλώνει ακόμη περισσότερα χάρη στα αναδιπλούμενα πίσω καθίσματα με ποσοστό 60/40.

Από μηχανικής πλευράς δεν έχουνε ανακοινωθεί οι κινητήρες αλλά λογικά πρέπει να περιμένουμε τον 1600αρη βενζινοκινητήρα 113 ίππων, τον 1800αρη 141 ίππων, τον 2.0λιτρο πετρελαίου απόδοσης 150 ίππων καθώς και τον 2.0λιτρο πετρελαίου με τα 163 άλογα που φορά το Orlando. Η κίνηση θα μεταφέρεται στον μπροστά άξονα είτε μέσω ενός 6-τάχυτου χειροκίνητου κιβωτίου είτε ενός αυτόματου κιβωτίου. Οι πωλήσεις του θα ξεκινήσουν στην Ευρώπη από το καλοκαίρι χωρίς να έχουν ανακοινωθεί ακόμη οι τιμές του.
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου