Με άγριες διαθέσεις υποδέχθηκαν την ΑΕΚ στο Ηράκλειο οπαδοί της

Με άγριες διαθέσεις υποδέχθηκαν περίπου 70 οπαδοί της ΑΕΚ την αποστολή της ομάδας στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» στο Ηράκλειο. Γύρω στις 7 το βράδυ αγανακτισμένοι οπαδοί του «δικεφάλου» αποδοκίμασαν έντονα στην αίθουσα αφίξεων του αεροδρομίου τους ποδοσφαιριστές, φωνάζοντας χαρακτηριστικά: «Αν δεν κερδίσετε αύριο, θα μείνετε στην Kρήτη!»

Αποδοκιμάστηκαν, επίσης, έντονα ο Βασίλης Δημητριάδης και η διοίκηση, η οποία ωστόσο ήταν απούσα, αφού κανείς δεν συνόδευε την ομάδα στο Ηράκλειο. Οι οπαδοί απείλησαν ακόμα και με… ξύλο τους παίκτες αν δεν πάρουν το Κύπελλο, ενώ περισσότερο απ’ όλους τ’ άκουσε ο Κώστας Μανωλάς, προφανώς επειδή δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του, υπό την καθοδήγηση του θείου του Στέλιου.

Από την οργή των οπαδών γλίτωσαν μόνο ο Μανόλο Χιμένεθ, ο Ισμαέλ Μπλάνκο και ο Νίκος Γεωργέας, οι οποίοι και χειροκροτήθηκαν από το συγκεντρωμένο πλήθος.

Χωρίς Δέλλα και Λυμπερόπουλο

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Μανόλο Χιμένεθ μπορεί πρόσφατα να είπε ότι δεν μπορεί να φανταστεί την ομάδα χωρίς τους Λυμπερόπουλο και Δέλλα, όμως το βεβαρυμμένο πρόγραμμα ανάγκασε τον Ισπανό να τους αφήσει εκτός αποστολής για να τους ξεκουράσει ενόψει του αγώνα Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ την Τετάρτη.

Η ΑΕΚ έχει δείξει φέτος ότι δεν έχει την πολυτέλεια να κάνει ροτέισον, αφήνοντας ταυτόχρονα έξω δύο ηγετικές προσωπικότητες. Ιδιαίτερα τη στιγμή που είναι τιμωρημένοι οι Μάκος και Σκόκο και τραυματίες οι Γιάχιτς και Γκέντσογλου.

Την αποστολή της ΑΕΚ απαρτίζουν οι Σάχα, Γεωργέας, Καράμπελας, Μανωλάς, Ματέος, Μίτσελ, Καφές, Γκερέιρο, Λεονάρντο, Μπλάνκο, Μπαχά (πιθανή ενδεκάδα), Αραμπατζής, Αργυρίου, Νασούτι, Ντιόπ, Μπερνς, Λαγός, Έντερ.
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου