Μπουνιά σε Τόμας Μίλερ ο Ρόμπεν


Συγκεκριμένα, ο Τόμας Μίλερ έκανε παράπονα στον Ολλανδό όταν ο τελευταίος ανέλαβε την πρωτοβουλία να εκτελέσει ένα φάουλ στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης της Μπάγερν με την Βέρντερ στην Βρέμη.

Ο Ρόμπεν λοιπόν αντέδρασε πιάνοντας αρχικά τον Γερμανό από το λαιμό και εν συνεχεία του έδωσε και μια γροθιά στο πρόσωπο!
"Το μισώ όταν οι συμπαίκτες μου σηκώνουν διαρκώς τα χέρια και παραπονιούνται", εξήγησε ο Ρόμπεν μετά το ματς.

"Είναι ασέβεια. Είμαστε ομάδα. Δεν χρειάζεται να το κάνουμε αυτό. Πρέπει να είμαστε πρότυπα, έτσι πρέπει να αποφεύγουμε τέτοιες αντιδράσεις", συμπλήρωσε ο Ολλανδός.

Ο Ρόμπεν δηλαδή "έδειρε" τον Τόμας Μίλερ και εν συνεχεία προσπάθησε με τις δηλώσεις του να κάνει... μάθημα για το τι πρέπει να γίνεται σε μια ομάδα!

Ο συμπατριώτης προπονητής του, Λουΐς φαν Χάαλ, τόνισε: "Στην Ολλανδία είναι πιο φυσιολογικό να κάνουμε παράπονα ο ένας στον άλλο, αλλά εδώ στην Γερμανία είναι διαφορετική η κουλτούρα. Πετύχαμε αυτό που θέλαμε, να ανέβουμε στην 3η θέση και τώρα πιστεύω θα ηρεμήσουν τα πράγματα".

Video με εικόνες από το περιστατικό...

Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment