Τι τρέχει ανάμεσα στον Αντώνη Κανάκη και τη Χριστίνα Κολέτσα;

Μια κοινή έξοδος του Αντώνη Κανάκη και της Χριστίνα Κολέτσα ήταν αρκετή για να φουντώσουν οι φήμες που θέλουν τους δυο επώνυμους να αποτελούν το… new love in town. Την Πέμπτη τα ξημερώματα, περασμένες 3, στο Plus X έφτασε στο μαγαζί μια μεγάλη παρέα επωνύμων, ανάμεσα στους οποίους ήταν και ο παρουσιαστής με την τραγουδίστρια. Μέχρι εκεί, καλά.
Μετά από αρκετά σφηνάκια όμως, οι δύο τους αρκετά «λυμένοι» κατάφεραν να αποσπάσουν τα βλέμματα των θαμώνων οι οποίοι παρατηρούσαν τους δυο επώνυμους να φέρονται πολύ τρυφερά ο ένας στον άλλον, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα, ενώ δεν έλειπαν και οι διαχυτικές κινήσεις τόσο από τη Χριστίνα Κολέτσα όσο και από τον Αντώνη Κανάκη.
Κάποια στιγμή, αρκετή ώρα αργότερα, η υπόλοιπη παρέα αποχώρισε, αλλά οι δυο επώνυμοι παρέμειναν στο μαγαζί για να συνεχίσουν οι δυο τους τη βραδιά και την… ευχάριστη παρέα τους. Μόνο όταν το ρολόι έδειξε 7 το πρωί, η τραγουδίστρια και ο παρουσιαστής αποχώρισαν από το μαγαζί.
Πηγή: enimerosi24
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment