ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ! ΑΠΟΠΕΙΡΑΘΗΚΕ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ

7:13 μμ. Ένα άγνωστο δράμα που εκτυλίχθηκε στο κόμμα που ανερυθρίαστα διεκδικεί και πάλι την εξουσία, φέρνει στο φως το Makeleio.gr.

Εργαζόμενη στο ΠΑΣΟΚ, που μεγαλώνει μόνη της δυο ανήλικα παιδιά, αποπειράθηκε να δώσει τέλος στην ζωή της, μην αντέχοντας το οικονομικό αδιέξοδο στο οποίο βρέθηκε εξαιτίας της πολύμηνης μη καταβολής των δεδουλευμένων της από το κόμμα.

Η πληροφορία είναι απολύτως έγκυρη, ενώ το περιστατικό το γνωρίζουν όλοι οι εργαζόμενοι, οι οποίοι όμως αποφεύγουν να μιλούν γι΄αυτό προκειμένου να προστατεύσουν την συνάδελφό τους.

Η γυναίκα, όπως μας εκμυστηρεύτηκαν με διακριτικότητα συνάδελφοί της που την γνωρίζουν χρόνια, τον τελευταίο καιρό έδειχνε πραγματικά να μην καλά εξαιτίας σοβαρών οικονομικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε. Ωστόσο, κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί πως θα έφτανε στο σημείο να τερματίσει τη ζωή της αφήνοντας τα παιδιά της στο έλεος του Θεού.

Ευτυχώς, στον μακρύ κατάλογο των αυτοκτονιών στην Ελλάδα δεν προστέθηκε το δικό της όνομα. Προστίθενται όμως άλλα κύριοι, που με περίσσιο θράσος ζητάτε και πάλι την ψήφο μας. Αιδώς, αχρείοι..

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ m.lagana
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου