Οι φωτογραφίες από τους πανηγυρισμούς του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ - Yahoo! Ειδήσεις Ελλάδα

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού μετά την οριστική διακοπή του τελικού και το 3-0 σε βάρος του Ολυμπιακού, με δεύτερη νίκη μέσα στο ΣΕΦ, πανηγύρισαν με την ψυχή τους στα αποδυτήρια του φαληρικού γηπέδου το 33ο πρωτάθλημα της ιστορίας του «τριφυλλιού».


Τα μπλουζάκια ήταν ήδη έτοιμα και περίμεναν τους «πράσινους» να ολοκληρώσουν το έργο τους. Οι «πράσινοι» ήταν… έτοιμοι από καιρό, «τέλειωσαν» τον Ολυμπιακό και πανηγύρισαν τη μάγκικη νίκη τους στο ΣΕΦ που για άλλη μια φορά ήταν «ζούγκλα». Ο αρχηγός Δημήτρης Διαμαντίδης, η παλιοσειρά Κώστας Τσαρτσαρής, το δίδυμο… ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας Στεφάν Λάσμε και Τζέιμς Γκιστ, και ο εκ των κορυφαίων των τελικών, Ρόκο Λένι Ούκιτς, όπως και όλα τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής το γιόρτασαν με την ψυχή τους.

Φυσικά, το πρωτάθλημα αυτό ήταν μεγάλη δικαίωση και για τον Αργύρη Πεδουλάκη, αλλά και τα υπόλοιπα μέλη των «πράσινων». Οι Γιόνας Ματσιούλις και Μάικ Μπράμος, ο Ρ.Τ. Γκουίν κι ο Ραμέλ Κάρι που προστέθηκαν στην ομάδα στα play off, ο Βασίλης Ξανθόπουλος που δέχθηκε το άνανδρο χτύπημα, ο τεράστιος Σοφοκλής Σχορτσανίτης και όλα τα μέλη του «πράσινου» σταφ έκαναν το δικό τους… γλέντι μέσα στα αποδυτήρια του ΣΕΦ…

Δείτε τις φωτογραφίες…












Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου